Skip to content

Blog

Nieuws en feiten

Concert! Uitgesteld…

2016-11-13-12-20-10

UPDATE:

Vanwege een fietsongeluk van Johannes waarbij hij het een en ander heeft gebroken, wordt dit concert verplaatst naar het najaar. Details volgen zodra die bekend zijn. Vanaf deze plaats wensen wij Johannes een voorspoedig herstel!

 

Tussen alle individuele en gezamenlijke grote en kleine gigs door is het weer hoog tijd voor een theaterconcert.
Dit vindt plaats op 24 juni in theater De Trilker in Poppenwier.
Mooie muziek, afgewisseld met anekdotes uit de roemruchte jaren ’70, toen het allemaal begon voor onze helden: de singer/songwriters die hun eerste schreden op het glibberige pad der beroemdheid zetten in de Troubadour..

Even de feiten op een rijtje:

Concert Troubadour

Theater De Trilker
Marsherne 2, 9013 CG Poppenwier

24 juni
aanvang 20.30, zaal open 20.00

Update studio!

Dat was een fijne gig laatst in Lewinski, dat smaakt naar meer! Barry van Lewinski wil ons graag als huisband, dus wie weet. Ondertussen zijn we druk in de weer om nieuwe boekingen binnen te halen. Mocht dat te lang duren voor je, check dan de audiopagina , hier staan de opnames op die we in oktober hebben gemaakt in de Aqua8 studio van onze goede vriend Jay-Tee Teterissa!2016-11-13-12-20-10

Welkom!

Welkom op de site van Troubadour, de band die eer betoont aan de begintijd van Doug Weston’s Troubadour. In deze legendarische club in Los Angeles zijn vele beroemde singer/songwriters, zangers en bands hun carrière begonnen. Troubadour ontleent haar repertoire grotendeels uit die periode, en brengt de Californische jaren ’70 weer tot leven.